Søgemaskineoptimering eller SEO går ud på at optimere sin hjemmeside, således at den ligger bedre i søgeresultaterne hos de store søgemaskiner som Google og Bing. Men hvordan virker det der SEO, og er SEO overhovedet nødvendigt?

Hvorfor SEO?

SEO er blevet en essentiel del af virksomheders online aktiviteter. Og det er ikke uden grund. Det er de færreste af os, som stadig slår op i telefonbogen, når vi skal finde en virksomhed eller en service. Vi bruger i stedet søgemaskinerne. Undersøgelser viser faktisk at helt op i mod 90 % af al trafikken på nettet kommer fra søgemaskiner som Google og Bing. Undersøgelser viser også, at langt de fleste brugere klikker på resultaterne på side 1. Og vi ved jo selv, hvor mange tusinde resultater der dukker op, når vi fx søger på “cardigan til piger”. Netop derfor er det ofte nødvendigt med SEO for at blive fundet og for at drive kunder til ens hjemmeside.

Hvordan virker SEO?

SEO – Search Engine Optimization

Søgemaskiner som Google og Bing bruger meget tid på at udvikle komplekse algoritmer, der definerer hvilke sider, der er de vigtigste i forskellige søgninger. De udsender edderkopper, som crawler nettet og samler oplysninger, som gemmes i en database, hvorfra de hentes hver gang en søgning udføres. Googles fornemmeste job er at levere det mest relevante søgeresultat – det hjælper dem til at fremme tilbagevendende besøg. Og her kommer SEO ind i billedet. SEO handler nemlig om, at du optimerer din hjemmeside, så fx Google bedst muligt kan forstå, hvad den handler om.

Med SEO arbejder du altså overordnet med indhold på din hjemmeside, bl.a. i forhold til de søgeord, du gerne vil have, din virksomhed bliver fundet på. SEO er en kompleks opgave, hvor det gælder om at få formuleret et indhold, der både er læsevenligt og samtidigt også opfylder krav til f.eks. søgeordsdensitet, Page Title og Meta Description. Men SEO betyder også et fokus på stuktur og opbygning på din hjemmeside og et fokus på at få nogle gode indgående links på din side.

Hvis SEO er for stor en mundfuld

Forvirret? SEO kan godt virke lidt forvirrende – især hvis man i forvejen er ny i feltet. Heldigvis findes der en håndfuld gode bureauer, som stiller sin viden om SEO til rådighed, og som kan hjælpe dig med at komme godt i gang SEO. Prøv at søge på ’SEO’ på Google og vælg så et af de første bureauer, der dukker op i resultaterne. De må selvsagt kunne deres SEO kram.

Arbejdsområder inden for SEO

Generelt er det søgemaskineoptimering opdelt i følgende områder:

  • Udvikling af keyword strategier
  • Teknisk optimering af hjemmesiden bagvedliggende kode
  • OnPage Optimering – Herunder optimering af tekster og indhold.
  • Informationsarkitektur
  • Interne og eksterne links på hjemmesiden.
  • Mobil Optimization (Mobile SEO)

SEO – Bliv synlig på nettet. Brug SEO

SEO kaldes også for søgemaskineoptimering i daglig tale. SEO handler som sådan ikke om at optimere søgemaskiner, men om at optimere hjemmesider, til at opnå en højere placering i søgemaskinerne. Dette kaldes for SEO. Webmedia hjælper din hjemmeside til tops i søgemaskiner som f.eks Google.

SEO – Opnå størst mulig synlighed på nettet

Placeringen i en søgemaskine som Google kan være alt afgørende for din forretning. Via en professionel SEO kan du øge antallet af dine besøgende og derved antallet af kunder. Vi er eksperter i at optimere hjemmesider til søgemaskinerne. Bliv synlig på nettet med SEO. Søgemaskinerne er en effektive måde til at blive synlig på nettet.Vi anbefaler denne metode da den er billig og effektiv. Når du er synlig på nettet på sine spidskompetancer, så vil du altid være nylig når kunderne efterpørger dine produkter eller services. Når du arbejder med markedsføring i søgemaskinerne, så skaber du værdi på din hjemmeside. Da der desværre ofte er mange i branchen, der mener at de er gode til søgemaskinerne, så tag en professionel med på råd. Det handler kort fortalt om at man forbedre indholdet på hjemmesiden, så den bliver mere attraktiv for Google og andre søgemaskiner. Derved vil de tildele hjemmesiden højere placeringer, når der søges efter dine ydelser. Vi udarbejder SEO løsninger, og giver derved din hjemmeside de bedste forudsætniger for en god placering. Vi laver både søgemaskineoptimering på både nye og eksisterende hjemmesider. Billedet herunder illustrerer hvorledes der klikkes på søgeresultaterne fra Google.

YouTube video

 

Hvad kan SEO betyde for din virksomhed?

Med en god SEO kan du få store mængder af relevant traffik. Ved at have en god placering i søgemaskinerne opnår du en meget stor synlighed overfor kunder der søger det din virksomhed leverer.
Med SEO er du synlig for dine kunder, og med SEO får du flere kunder. Grundlaget for SEO er at være synlig på sine spidskompetencer, når kunderne søger efter det. Hvis du f.eks. driver en begravelsesforretning i en by. Så vil man kunne få rigtig meget relevant trafik til sin side hvis man ligger godt placeret på en søgning der kunne hedde “Bedemand Vejle”. Eksemplet er et lokalt eksempel for byen hvor Bedemanden ligger.

SEO – Bliv synlig med SEO

SEO kan tilbyde dig ubegrænset trafik til en rigtig fornuftig pris. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne. Metoden kan også bruges som reputation management. Har du spørgsmål omkring søgemaskineoptimering, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vejleder og rådgiver gerne om brugen af søgemaskiner. Du er også velkommen til at sende os dit telefonnummer, så ringer vi til dig. Vi tager gerne en uforpligtende snak om SEO.

Professionel SEO løsning

SEO handler i høj grad om tillid. Det er uhyre vigtigt at kunde og leverandør har en vis kemi, når man skal indgå en SEO samarbejde. Ligeledes er det vigtigt at leverandøren er klar over hvilket ansvar man har. Kontakt os for at få en uforpligtende snak om SEO og hvilke muligheder findes. Det handler om at blive synlig på nettet med SEO.

Summary
SEO
Article Name
SEO
Description
SEO eller søgemaskineoptimering handler om at få din hjemmeside placeret godt i fx Google. SEO betyder nemlig synlighed, flere kunder og øget omsætning.
Author
Publisher Name
WebMedia
Publisher Logo